Tahtalı Grup, yaşam standardını yükseltiyor..

TAHTALI GRUP, insan odaklı projelerle yaşam standardını yükseltiyor

TAHTALI GRUP İNŞAAT A.Ş. insan ihtiyaçlarına, maksimum fayda ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi dahilinde çözümler üretmektedir.Gerçekleştirdiği projelerde insan unsurunu üretiminin ekseninde tutan Kar-ter İnşaat, Türkiye’de ve dünyada Termal turizmi yaygınlaştırmak ve termal tesisleri sağlık sektöründe de kullandırmak amacıyla, termal tatil köyleri ve termal turizm tesisleri yapmak; ayrıca üniversite bölgelerinde öğrencilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak barınma, sosyal yaşantıya ulaşabilme ve her türlü ihtiyacını bir noktadan karşılayabilmek amacı ile, stüdyo daireler, sosyal tesisler, alışveriş merkezleri ve spor alanlarını da içine alan komplike tesisler hayata geçirmek üzere 2004 yılında kurulmuştur. Daha sonra inşaat sektöründe kaliteli yapılar üretmek amacıyla konut inşaatlarına da ağırlık veren Kar-Ter İnşaat, yaptığı bir çok projeyi başarı ile tamamlamıştır. TAHTALI GRUP şu an gündemde olan TAHTALI PARK mudanya ve TAHTALI PARK deluxe projeleriyle gündemdedir.

TAHTALI PARK “Bi dünya mutluluk” vaat ediyor

“Oksijenin bol olduğu Mudanya’da, yaşamı keyfe dönüştürmek” amacı ile tasarlanan TAHTALI PARK İnsanımızı huzurlu ve konforlu bir yaşama davet ettiklerini belirten Tahtalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahtalı, “Muhteşem konutları, son derece uygun fiyatlarla satışa sunduğumuz projelerde,TAHTALI GRUP’ güvencesinin getirdiği bir huzur var. Ev yaşamının sadece dört duvardan ibaret olmadığının bilinciyle projelendirdiğimiz TAHTALI PARK, yükselen trendleri yaşam alanlarına taşımak için düşünüldü. 16’sı dubleks olmak üzere toplam 91 adet 3+1 daire, 12’si dubleks olmak üzere 48 adet 2+1 daire, 6 dükkan olarak 11 blok halinde yükselen Tahtalı Park, Yeşilin her tonu ile bütünleşen yaşam alanları, çocuk oyun parkları ve yarı olimpik yüzme havuzuyla huzur içinde geçireceğiniz zamanlar vaat ediyor” şeklinde konuştu.

Hayallerin mutluluğa dönüşme noktası: TAHTALI PARK Deluxe

Tahtalı Grup olarak oksijene hasret bir dünyada oksijenin ana vatanı sayılan Mudanya gibi bir bölgede yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Tahtalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahtalı, Mudanya’da başlatılan TAHTALI PARK De luxe projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda, “Günlük iş hayatının ve streslerin sonunda evlerinizde sizi bekleyen mutluluk ve huzur gibisi var mı? TAHTALI PARK De luxe, size yaşamınızı keyfe dönüştürme fırsatı sunuyor. Marmara’nın en güzel noktasında, oksijene, yeşile ve denize doyamayacağınız güzellikteki TAHTALI PARK De luxe aynı zamanda güvenli bir hayat sunuyor. Günümüz konut projelerinde adını sıkılıkla duyduğunuz modern mimari, konfor, kaliteli malzeme ve işçilik sizin için bu projemizde bir araya geldi. Sadece bir ev olmanın çok ötesinde, farklı bir yaşam alanı ve hayatın yükselen trendlerinden pay almak isteyenler için düşünülen TAHTALI PARK De luxe, Kar-Ter İnşaat’ın 30 yıllık deneyimiyle hayata geçiyor. TAHTALI PARK De luxe ’te, 8’si dubleks olmak üzere toplam 36 adet 3+1 daire, 8 adet 2+1 daire, 2 adet 4+1 Dubleks, 4 adet 4+1 Bahçe dubleksi olmak üzere toplam 50 daireye sahip, 4 blok halinde yükselen TAHTALI PARK DEluxe, yeşilin tüm tonlarını barındıran peyzajı, çocuk oyun alanları ve Yarı Olimpik havuzu ile huzur dolu bir hayat vaat ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Fiyat Teklifi ve Detaylı Bilgi İçin. Tıklayınız !